Slöjd och träning ingradade i varandra.

(Svenska) Utegymmet på Ålidhem

Sorry, this entry is only available in Swedish.

4 kommentarer

4 responses to “(Svenska) Utegymmet på Ålidhem

  1. Idéerna här var klart bättre än genomförandet! Riktigt besviken på hur detta så kallade gym ser ut, med alldeles på tok för smala stänger som bidrar till uselt grepp, och en armgång som bara vi som är åtminstone 180 cm långa har en chans att nå upp till – genom att då hoppa ordentligt. Lägg därtill att det inte finns tillräckligt med utrymme för att använda de uppsatta repen och hur obekvämt utformad den lutande rampen är… Många bra idéer här men de flesta faller helt platta och således används gymmet knappt av någon: jag gick själv dit en enda gång sommaren 2018 och konstaterade snabbt hur oanvändbart det var :/ Som sagt, en stor besvikelse som behöver korrigeras för att bli användbart.

  2. Tack för kritiken, tråkigt att du upplever det som oanvändbart. Jag är dock av en annan åsikt, eftersom det är många som använder den. För att bemöta din mer handfasta kritik så är stängernas tjocklek samma som ett professionellt gym använder. Armgången har ett steg mellan pelarna som hjälper de som är kortare att komma upp. Utrymmet för Snakerope finns vid sidan av eller på Sit Up rampen, många användare löser längden på det sättet. Hur skulle du Tomas Engström ha utformat Sit Up rampen för att den skulle vara bekväm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *